IAA Global Conference. 17 October. Bucharest "CREATIVITY4BETTER" - IAA

"CREATIVITY4BETTER"

hub series of experiences continues with the release of Rory Sutherland's book

Find out more about Rory Sutherland’s book launch "Alchemy, The surprising Power of Ideas which don't make sense".

 

 

Miercuri 16 Octombrie 2019 la Cărturești Verona (pe Magheru) pasionații de publicitate vor avea ocazia să-l întâlnească și să-l asculte în avanpremiera Conferinței Globale IAA Creativity4Better pe unul dintre cei mai celebri publicitari britanici, Ted Talk speaker și multiplu premiat creativ în competiții internaționale, fost Chairman al IPA și membru frecvent în juriul Cannes Lions – Rory SutherlandVice Chairman Ogilvy UK.

 

Lucrarea "Alchemy, The surprising Power of Ideas which don't make sense"  este a treia carte din carieră de scriitor a publicitarului britanic și vine să explice de ce, uneori, cele mai bune idei par inițial să nu aibă vreun sens și insistă să convingă cititorul că "a fi briliant, de cele mai multe ori înseamnă să fii irațional".

 

"Majoritatea oamenilor din agenții vorbesc despre "paid, earned or owned media" dar aproape nimeni nu vorbește despre "invented media" sau "discovered media", în căutarea acelor idei ieftine și neașteptate care, odată folosite în contextul potrivit, pot schimba mentalități și comportamente. Dar nu tot timpul acest tip de idei este ușor de monetizat pentru că mai toți clienții nu au buget pentru rezolvarea unor probleme despre care nu știau că există" - explică Rory.

 

Cartea considerată de critici "A breakthrough book. Wonderfully applicable to everything in life, and funny aș hell." (Nassim Nicholas Taleb) se va lansa în premieră în România în limba engleză și reprezintă o sum de experiențe acumulate de autor în procesul implementării în agenția din UK a unor principii și reguli de studiu al comportamentelor consumatorului ce abordează acele oportunități neexplorate – minore răsturnări de perspectivă pentru consumator, ce pot influența dramatic deciziile de cumpărare. De exemplu modul în care vânzările unui call center se pot tripla doar prin adăugarea a 3 propoziții scurte într-un script.

Participanții vor avea ocazia să cumpere lucrarea și să interacționeze cu autorul.

Va așteptăm cu interes.