Creativity4Better. Human Creativity for Societal Change. Special Incentive

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Your private 10 minutes meow with Mischief” din cadrul Creativity4better

1.1 Organizatorul Campaniei promotionale “Your private 10 minutes meow with Mischief” din cadrul Creativity4better (denumita in cele ce urmeaza "Campania") este ASOCIATIA "INTERNATIONAL ADVERTISING ASSOCIATION" cu sediul social in Calea Victoriei nr. 126, Etaj 3, Bucuresti, Sector 1, Cod Unic de Inregistrare RO ru9941642 (denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).

1.2 Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii si pentru toate entitatile implicate in derularea Campaniei si in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu toate modificarile si completarile ulterioare; prevederile legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si prevederile Regulamentului european 679/2016 privind protectia persoanelor fizice, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

1.3 Regulamentul este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania si este disponibil, in mod gratuit, oricarui Participant, pe website-ul www.iaaglobal.org/creativity4better precum si printr-o solicitare adresata Organizatorului la adresa de e-mail: office@iaa.ro

1.4 Potrivit deciziei Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

1.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa oricand Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta/intrerupe/prelungi oricand Campania, cu conditia instiintarii prealabile a Participantilor, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari si/sau completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale la prezentul Regulament care vor fi comunicate catre public prin publicarea Regulamentului, in forma actualizata, pe website-ul www.iaaglobal.org/creativity4better cu cel putin 24 ore inainte ca acestea sa intre in vigoare. De asemenea, orice întrebare sau nelamurire va putea fi adresată Organizatorului pe adresa de e-mail office@iaa.ro

1.6 Deciziile Organizatorului privind Campania sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.

1.7 Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in mediul online, prin intermediul paginii www.iaaglobal.org/creativity4better in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Campania este valabila pana la 31.07.2024, inclusiv.

1.8 Campania se adreseaza persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar si temporara, pe teritoriul Romaniei, care au implinit varsta de 18 ani la data inceperii Campaniei sau persoanelor juridice si/sau persoane juridice fizice autorizate, careau achizitionat cel putin un bilet la evenimentul Creativity4better.

1.9 Participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ toate obligatiile instituite in sarcina sa de prezentul Regulament.

1.10 Orice persoana care doreste sa se inscrie la Campanie trebuie sa respecte prevederile prezentului Regulament, incluzand perioada si dreptul de participare.

1.11 Pentru ca o inscrierea in Campanie sa fie considerata valida este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

1.12 Pentru fiecare bilet achizitionat sistemul va genera un cod unic, pe baza caruia se va face identificarea unui Participant.

1.13 Premiile vor fi alocate prin tragere la sorti electronica, ce presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta castigatorii din toate codurile aferente biletelor achizitionate. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 1 august 2024 si se va organiza in fata unei comisii formate din 2 membrii ai Organizatorului.

1.14 In cadrul Campaniei se vor acorda 5 premiile, fiecare constand intr-o sesiune privata de 10 minute cu Kerry McKibbin si Bianca Guimaraes, de la Mischief, ce va avea loc in cadrul evenimentului, de pe data de 20 noiembrie 2024.

1.15 Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea acestora pe pagina de Facebook si Instagram creativity4better in termen de maximum 3 de zile lucratoare de la data tragerii la sorti.

1.16 Participantii care au fost desemnati castigatori vor fi contactati de catre Organizator prin email/apel pentru a li se aduce la cunostinta detaliile legate de premiul castigat.

1.17 In cazul in care premiile sunt refuzate de catre castigatori, Organizatorul poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale

1.18 Participantilor nu le este impusa nicio cheltuiala sau taxa de participare suplimentara legata de prezenta Campanie, cu exceptia achizitiei biletului pentru evenimentul Creativity4better si a conexiunii la internet pentru accesarea website-ului Campaniei.

1.19 Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina, sa declare si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor in conformitate cu prevederile art. 110 din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 227/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

1.20 Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul sunt in sarcina exclusiva a Castigatorilor.

1.21 In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri in cadrul acestei Campanii, decizia Organizatorului este definitiva.

1.23 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

1.24 Organizatorul nu raspunde in niciun fel pentru daunele directe sau indirecte care rezulta din inscrierea, participarea la Campanie cu exceptia cazului in care acestea se datoreaza unor acte de neglijenta grava sau unor acte intentionate de care este responsabil Organizatorul. Participantii vor suporta toate si oricare costuri de folosire a retelelor de telefonie/Internetului aferente inscrierii si participarii in Campanie.

1.25 Acuratetea datelor de contact furnizate de Participanti sunt in responsabilitatea exclusiva a acestora si considerate de catre Organizator drept reale, corecte si complete.

1.26 Organizatorul nu va fi responsabil pentru nicio reclamatie, de orice natura, referitoare la niciunul dintre premiile Campaniei legate de calitatea acestora.

1.27 Cu privire la premiile acordate, Organizatorul nu va fi raspunzator pentru prejudiciile suferite de catre castigatori, indiferent de natura acestor prejudicii.

1.28 Imposibilitatea castigatorului, din orice motive, de a intra in posesia premiului din cadrul acestei Campanii, exonereaza Organizatorul de orice raspundere.

1.29 Participantii accepta in mod expres, neechivoc si cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta desemnarii castigatorilor premiilor, precum si faptul ca Organizatorul are dreptul de a descalifica orice Participant care nu respecta Regulamentul Campaniei.

1.30 Campania se supune termenilor si conditiilor evenimentului Creativity4better. Mai multe detalii gasiti aici: www.iaaglobal.org/creativity4better, sectiunea Terms and Conditions.

1.31 In cadrul Campaniei, prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu respectarea prevederilor Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare “RGPD”).

1.32 Informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se regasesc pe www.iaaglobal.org/creativity4better, sectiunea Privat Policy.

1.33 Participantii pot depune contestatii in legatura cu desfasurarea Campaniei prin email la adresa office@iaa.ro pana la data de 15 august 2024, inclusiv. Dupa aceasta data, nicio contestatie nu va mai fi luata in considerare de catre Organizator. Contestatiile vor fi solutionate in termen de maximum 48 zile de la data depunerii acestora si un raspuns scris va fi comunicat Participantului la adresa de e-mail indicata sau la adresa postala comunicata de catre acesta.

1.34 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti, cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Campaniei, se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente.

Winning Codes

f03fbe27

862af356

f941bc5e

880c981c

c827bc7f